Site Overlay

Over Ons

Kampen Destillateurs / Kampen Drinks is gelegen aan de vissershaven van Bruinisse. Sinds 2019 zijn wij een gecertificeerd streekproducent van Zeeland via het Keurmerk Zeker Zeeuws.

Meinderd Kampen is het bedrijf begonnen in 2001 met een 50 liter ketel in de keuken. Met grote ambities om een eigen distilleerderij op te bouwen is hij na 19 jaar uitgegroeid tot een bedrijf met mouterij, graanbranderij, likeur- en limonadefabriek. Met zijn passie voor smaken heeft hij verschillende technieken samengebracht om smaken te creƫren in zijn smaaklab. Zijn creaties worden gewaardeerd met prijzen in oa.New York en Londen.

De flessen en kruiken gaan van streek naar landelijke tot aan internationale distributie. Het Zeker Zeeuws Certificaat waarborgt de herkomst van echte streekproducten. Met een grote liefde voor Zeeland verwerkt hij lokale ingrediƫnten in zijn dranken. Neem bijvoorbeeld zijn Eylandt Legend Whisky uit 2018 gemaakt met turf dat na een storm is aangespoeld op de Zeeuwse stranden. De stukken turf van voor de laatste ijstijd, ongeveer 30.000 jaar oud, geven een uniek aroma aan de whisky. Zo speelt hij ook met de zilte smaken van de Oosterschelde.

Meinderd is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Heeft u een leuk idee wat je graag tot leven wil laten komen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wie weet kunnen wij er samen een prachtig product van maken!


 
Havenzicht tijdens de recordpoging langste mosseltafel op 15 september 2018. De Destilleerderij ligt in het midden onderin de foto, tegenover het meest gefotograveerde object van Zeeland: De mossel van kunstenaar Koos van der Velden Foto: Tony van Oversteeg & Jacob de Ronde